Ορκωμοσία πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Νοεμβρίου 2020

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των πτυχιούχων Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 στις 10:30 π.μ.

Η ορκωμοσία είναι υποχρεωτική για να λάβουν το πτυχίο οι φοιτητές / τριες. Σε περίπτωση μη σύνδεσης στην πλατφόρμα τηλεορκωμοσίας, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη ορκωμοσία.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ψηφιακή πλατφόρμα τηλεορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τις επόμενες ημέρες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του ιδρύματος και η απόδειξη παραλαβής από την εταιρία courier θα επισυναφθεί στο βιβλίο ορκωμοσίας του Τμήματος.

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία), θα πρέπει να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.

Οι φοιτητές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο αποφοίτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”.

© 2016 nured.uowm.gr