Φοιτητική Μέριμνα (Σίτιση – Στέγαση)

Από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 (με βάση και το σχετικό διαγωνισμό σίτισης των φοιτητών της Φλώρινας) δικαιούνται δωρεάν σίτιση ημερησίως 500 φοιτητές των Τμημάτων της Φλώρινας. Η επιλογή τους θα γίνει με εισοδηματικά, κοινωνικά κριτήρια και θα αφορά μόνο προπτυχιακούς φοιτητές. Στους δικαιούχους θα χορηγηθεί κάρτα σίτισης. Οι φοιτητές που δεν θα έχουν δικαίωμα δωρεάν σίτισης θα σιτίζονται με το αντίτιμο των 2,30 € για κάθε γεύμα ή δείπνο.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 και οι οποίοι ήδη σπουδάζουν στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2011 δικαιολογητικά σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Για θέματα σχετικά με 

  • τη σίτιση, 
  • τη στέγαση στις φοιτητικές εστίες καθώς και τον κανονισμό λειτουργίας των Φοιτητικών Εστιών, 
  • την έκδοση Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης και Ασθενείας, 
  • και την ενημέρωση για θέματα κοινωνικής πρόνοιας (όπως το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα) 

παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν με το αρμόδιο ανά πόλη Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα: https://www.uowm.gr/dioikisi/dioikitikes-ypiresies/dieythynsi-akadimaikon-thematon-kai-foititikis-merimnas/tmima-foititikis-spoydastikis-merimnas/ 

Πιθανές βλάβες στα δωμάτια ή τα κτίρια των φοιτητικών εστιών καθώς και προβλήματα τεχνικής φύσης  παρακαλούμε να καταχωρούνται απευθείας στο σύστημα αναγγελίας βλαβών:  https://service.uowm.gr.

Για την υποστήριξη φοιτητών σχετικά με ζητήματα αναπηρίας ή μαθησιακών δυσκολιών, αναζήτηση δωρεάν ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να έρχονται σε επικοινωνία με τη Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων:  https://myfeo.uowm.gr/ .

© 2016 nured.uowm.gr