Αίτηση Πτυχίου – Ορκωμοσία φοιτητών Τμήματος Νηπιαγωγών – Ιουλίου 2022

Οδηγίες και κανόνες συμπλήρωσης της αίτησης

Παρακαλούνται οι φοιτητές / τριες οι οποίοι / ες θα ορκιστούν στην ορκωμοσία του Ιουλίου, να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση. Το αρχείο είναι σε μορφή pdf και έχει την δυνατότητα να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να αποθηκευτεί. (Να έχετε εγκαταστημένο την τελευταία έκδοση του Adobe Reader DC, https://get.adobe.com/reader/) δωρεάν.

Παρακαλούμε να προσέξετε να συμπληρωθούν όλα τα πεδία της αίτησης με μικρά γράμματα. Αφού συμπληρωθεί το αρχείο, να μετονομαστεί το αρχείο με την παρακάτω μορφή.

Επώνυμο Όνομα ΑΕΜ.pdf (π.χ.: Παπαδοπούλου Ελένη 2545.pdf).

Το αρχείο pdf να σταλθεί στο nmironidis@uowm.gr μέχρι 01/07/2022.

Επιπλέων παρακαλείστε στο e-mail που θα στείλετε, να επισυνάψετε και φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας, εφόσον ο φοιτητής/φοιτήτρια επιθυμεί την έκδοση παπύρου (Αριθμός Λογαριασμού: ΙΒΑΝ GR6001103770000037754068890, Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ, Δικαιούχος: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , Ποσό: 20,00€ (περιλαμβάνει χορήγηση παπύρου και ειδικού κυλίνδρου με λογότυπο ΠΔΜ).  Υποχρεωτική αναγραφή αιτιολογίας πληρωμής και το Τμήμα φοίτησης)

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία), θα πρέπει να τα αποστείλουν μέσω courier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία

3.Οι φοιτητές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης “ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ; Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο αποφοίτων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί μετά από απόφαση της διοίκησης του Τμήματος.

Σχετικά αρχεία

© 2016 nured.uowm.gr