Αίτηση Πτυχίου – Ορκωμοσία φοιτητών Απριλίου και Ιουλίου 2020

Οδηγίες και κανόνες συμπλήρωσης της αίτησης

Παρακαλούνται οι φοιτητές / τριες οι οποίοι / ες θα ορκιστούν τον Ιούλιο, να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση. Το αρχείο είναι σε μορφή pdf και έχει την δυνατότητα να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να αποθηκευτεί. (Να έχετε εγκαταστημένο την τελευταία έκδοση του Adobe Reader DC, https://get.adobe.com/reader/ ) δωρεάν.

Παρακαλούμε να προσέξετε να συμπληρωθούν όλα τα πεδία της αίτησης με μικρά γράμματα. Αφού συμπληρωθεί το αρχείο, να μετονομαστεί το αρχείο με την παρακάτω μορφή.

Επώνυμο Όνομα ΑΕΜ.pdf (π.χ.: Παπαδοπούλου Ελένη 2545.pdf).

Το αρχείο pdf να σταλθεί στο nmironidis@uowm.gr μέχρι 13/07/2020.

Επιπλέων παρακαλείστε στο e-mail που θα στείλετε, να επισυνάψετε και φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όποιοι / ες φοιτητές / τριες επιθυμούν πάπυρο, να καταθέσουν τα χρήματα (10€)  σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας για την παραλαβή του παπύρου, Αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR6001103770000037754068890, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ποσό 10,00€. Υποχρεωτικά να αναγράφεται στην αιτιολογία πληρωμής και το Τμήμα του ορκισθέντος φοιτητή.

Υποχρεωτικά οι φοιτητές θα πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr/ του Γραφείου Διασύνδεσης
«« ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ;» Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο Αποφοίτων».

Όσοι φοιτητές / τριες έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης) πρέπει να τα αποστείλουν (με courier ή ταχυδρομικώς) στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.

Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του Ιδρύματος και θα σταλούν στην μόνιμη διεύθυνση του φοιτητή που έχει δηλώσει στην αίτηση πτυχίου.

Η ημερομηνία της ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί μετά από απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημίου.

© 2016 nured.uowm.gr