Ανακοίνωση 2ου εργαστηρίου από τον κύκλο των “Βιωματικών εργαστηρίων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά ζητήματα”._ Τίτλος:” Υπερασπίσου το παιδί”

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), ανακοινώνουμε τη διοργάνωση 2ου εργαστηρίου από τον κύκλο των “Βιωματικών εργαστηρίων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά ζητήματα” με τίτλο “Υπερασπίσου το παιδί”.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας για ζητήματα παιδικής προστασίας και δικαιωμάτων των παιδιών.  Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3/4/2023 στις 16.00 με 18.00 στον Εύξεινο Λέσχη . Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος (20 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αντίστοιχη ανάρτηση από εσάς, παρακαλώ δείτε τον σύνδεσμο : https://myfeo.uowm.gr/anakoinoseis/viomatika-ergastiria-eyaisthitopoiisis-gia-koinonika-zitimata-sti-florina-yperaspisoy-to-paidi/

Με εκτίμηση
Δούμου Κυριακή


Ψυχολόγος στη Δομή Ψυχολογικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης
(ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) Φλώρινας
Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ)

Φοιτητική Εστία ΠΔΜ
Ισόγειο Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας
Μακεδονίας 2, (Είσοδος επί της οδού Εγνατίας)
Τ.Κ. 53100 Φλώρινα
τηλ.:2385055207
https://myfeo.uowm.gr/
facebook: ΜΥΦΕΟ ΠΔΜ
Twitter:@MUowm

© 2016 nured.uowm.gr