Νίκα Θωμαΐτσα

Έκτακτο Διδακτικό Προσωπικό

Ώρες συνεργασίας με τους φοιτητές/φοιτήτριες: Οποιαδήποτε ώρα και ημέρα κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail
Τηλέφωνο:
E-mail: aff01108@uowm.gr
Κωδικός Μαθήματος Τίτλος Μαθήματος
2103ΥΠαιδιατρική και Πρώτες Βοήθειες
Η Θωμαΐτσα Ι. Νίκα είναι παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Καστοριάς. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (MSc) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διδάκτορας (PhD) της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς και στην Γ΄ Παιδιατρική Κλινική, ΑΠΘ, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ως εκπαιδεύτρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Καστοριάς και στα Δ.Ι.Ε.Κ. Καστοριάς και Κοζάνης δίδαξε «Πρώτες Βοήθειες», «Παιδιατρική» και θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας και διατροφής. Ως Ακαδημαϊκή Υπότροφος παρείχε διδακτικό έργο στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει επιστημονικό έργο δημοσιευμένο σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά του SCI, καθώς και ανακοινώσεις και ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Είναι μέλος ελληνικών και ευρωπαϊκών ιατρικών εταιρειών.

© 2016 nured.uowm.gr