Ανακοίνωση σχετικά με την ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών περιόδου Νοεμβρίου 2022

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας περιόδου Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 12:00 μ.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η προσέλευση στον χώρο της τελετής είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μία (1) ώρα νωρίτερα για τις απαραίτητες υπογραφές και η πρόσβαση στον χώρο ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο των εστιατορίων.

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες ( π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία) θα πρέπει να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν μέσω courrier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.

Οι φοιτητές που θα ορκιστούν, πρέπει να εγγραφούν ως απόφοιτοι στην πλατφόρμα της Δομής Αποφοίτων που έχει δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν επαφή και μετά τις σπουδές τους, τόσο με το Πανεπιστήμιο, όσο και μεταξύ τους, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://alumni.uowm.gr/. (Πάνω δεξιά Σύνδεση / Εγγραφή >> δημιουργείτε καινούριο κωδικό)

Συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη σερπαντινών και κομφετί.

Από τη γραμματεία του Π.Τ.Ν.

© 2016 nured.uowm.gr