Ανακοίνωση – Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών – 6 Απριλίου 2023

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας περιόδου Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 14:00 μ.μ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η προσέλευση στον χώρο της τελετής είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μία (1) ώρα νωρίτερα για τις απαραίτητες υπογραφές (στο γραφείο της γραμματείας) και η πρόσβαση στον χώρο ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί από την πίσω είσοδο του κτηρίου.

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες ( π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία) θα πρέπει να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν μέσω courier ή ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.

Οι φοιτητές που θα ορκιστούν, πρέπει να εγγραφούν ως απόφοιτοι στην πλατφόρμα της Δομής Αποφοίτων που έχει δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν επαφή και μετά τις σπουδές τους, τόσο με το Πανεπιστήμιο, όσο και μεταξύ τους, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://alumni.uowm.gr/. (Πάνω δεξιά Σύνδεση / Εγγραφή >> δημιουργείτε καινούριο κωδικό)

Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη σερπαντινών και κομφετί.

Από τη γραμματεία του Π.Τ.Ν.

© 2016 nured.uowm.gr