Πρόσκληση για τις εορταστικές των 20χρόνων του Κρουστόφωνου

kroustofono

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του Κρουστόφωνου

Το Κρουστόφωνο ετοίμασε μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στον εορτασμό των

20 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του και προσκαλεί το ευρύ του κοινό και τους φίλους του για συνάντηση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται:

  1. Η γιορτή λήξης των παιδικών-εφηβικών τμημάτων του Μουσικού Εργαστηρίου του το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 11 πμ έως 13.30 στο θέατρο Σοφούλη της Καλαμαριάς.
  2. Η συμμετοχή του σχήματος Μουσικό παιχνιδοθέαμα και κλιμακίου της Μπάντας Δρόμου του Κρουστόφωνου με μια συναυλία παιδικών τραγουδιών και τραγουδιών ενηλικίωσης και αποχαιρετισμού στον κοινό εορτασμό για τα 10 χρόνων του ΚΟΠΕΡΤΙ, με το οποία έχει αναπτύξει μακρόχρονη συνεργασία, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11.30 πμ στο Ράδιο Σίτυ.
  3. Η γιορτή λήξης των τμημάτων Κρουστών για ενήλικες με τη συμμετοχή της Μπάντας δρόμου, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 9μμ στο θεατράκι του Κήπου των Εποχών της Νέας Παραλίας.
  4. Το τριήμερο Κρουστοφωνο-Camp που γίνεται στο κάμπιγκ Ολύμπιος Ζεύς της Πλάκας Λιτοχώρου από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως την Κυριακή 28 Αυγούστου με ένα γεμάτο πρόγραμμα εργαστηρίων Κρουστών, χορού, μουσικής παιδαγωγικής, μουσικοκινητικής κ.α. για ενήλικες και παιδιά, καθώς και συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα από μέλη και στενούς συνεργάτες του.
  5. Τέλος, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν και θα ολοκληρωθούν με μια μεγάλη γιορτή με εκθέσεις, εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες για ενήλικες και παιδιά που προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ή 8 Οκτωβρίου σε (πολύ) χώρο της Θεσσαλονίκης.

Θα χαρούμε να μοιραστούμε με τους φίλους, τους συνοδοιπόρους και το ευρύ κοινό μας αυτές τις γιορτές που σηματοδοτούν το κλείσιμο μια δημιουργικής και πλούσιας πορείας αλλά και την εκκίνηση μιας νέας περιόδου.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση του “Μουσικού Εργαστηρίου Κρουστόφωνο”
Χρήστος και Μαριάνθη Ερκέκογλου

Ο εκπρόσωπος της Α.Μ.Κ.Ε. “Μουσικό Παιχνιδοθέαμα Κρουστόφωνο” και επιστημονικά υπεύθυνος των ΜΠ δράσεων Νίκος Θεοδωρίδης

Ο συνεργάτης και ιδρυτικό μέλος του Κρουστόφωνου Λευτέρης Αγγουριδάκης Η υπεύθυνη γραμματείας, επικοινωνίας  και  καθηγήτρια Κρουστών Βίκυ Χουζούρη

Πληροφορίες
Κρουστόφωνο (5 μ.μ. – 9 μ.μ.) 2310-861874, 6944-503542 και 6972-222982
e-mail: info@kroustophono.gr, site: www.kroustophono.gr

 

Δέστε το σποτ για τα 20 χρόνια του Κρουστόφωνου στο https://www.youtube.com/watch?v=tSDDlV_vbBA

Σχετικά αρχεία

© 2016 nured.uowm.gr